LOGIN
Mr.
 · DortmundGermany
Share
Report
Get Link
TASK
Open
Reward › Contribution Review

Before going through the code, i would suggest u to check the hardware circuitry. Like: did u connect the same ground both for the arduino n ur actuator(motor)? Did u use external power support (with motor driver or something like that) for the motor? Debug the whole thing with simple led or v/i meter. Good luck.

1 like 
Like
Award Contribution
Ezio (Project Leader)
 · MaduraiIndia
Share
Report
Get Link

Sorry, I dont understand what you said. I know that there is a problem in my circuit. But what is the fault in using the same ground point in a bread board? Without external power supply, how can a motor run?

Like
0 like 
Award Contribution
Share
Report
Get Link

He means to say that if you are using an H-bridge to control the motors have you tried making sure they both(arduino and H-bridge) have same ground.
However I don’t think that’s big of a problem can you please upload some pics of individual parts say different and clear pics for pcb, breadboard connection etc.

Like
0 like 
Award Contribution
mr
 · Nigeria
Share
Report
Get Link

can i get the circuit diagram ,

Like
0 like 
Award Contribution
Ezio (Project Leader)
 · MaduraiIndia
Share
Report
Get Link

Like
0 like 
Award Contribution
JOIN TASK
LEAVE A REPLY
DISCOVER
CHAT
HIRE
ACTIVITY
FEED
New Post
Help
Start Project
Online Users
Share Link
Write something before you submit it!
Photo updated
Request Sent!
Updated
Copied to Clipboard